Oversigt:

 

1. Ejeroplysninger

2. Hvad er Cookies?

3. SŒdan sletter eller blokerer du for cookies

4. FormŒl med cookies vores website

5. Gemius webstatistik

6. Google Analytics

7. Annoncenetv¾rk

8. Brug af personoplysninger

 

1. Ejeroplysninger

AngelWings.dk

Heimdalsvej 5

7000 Fradericia

Telefon: 82304062

Email: kundecenter@angelwings.dk

 

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

 

3. SŒdan sletter eller blokerer du for cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

 

4. FormŒl med cookies vores website:

Teknisk funktionalitet, vi kan huske dine indstillinger.

TrafikmŒling, vi ved hvor mange, der bes¿ger vores site og kan dokumentere dette over for annonc¿rer.

MŒlretning af annoncering, vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

Sitet anvender cookies fra en f¿lgende tredjeparter, der har adgang til de pŒg¾ldende cookies:

Se evtAutomatisk opdatering af cookiesoversigt.

 

5. Gemius webstatistik

Websites anvender cookies fra Gemius, der registrerer internetbrug markedsniveau og tv¾rs af forskellige websites. MŒlingen overholder al lovgivning omrŒdet herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om de enkelte personers internetadf¾rd men kun i samlet form. Se f.eks. fdim.dk/statistik

Gemius registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket f.eks. sker i forbindelse med udfyldelse af sp¿rgeskemaer.

Du kan frav¾lge at indgŒ i Gemius mŒlingen her:http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php

Den dataansvarlige i forbindelse med Gemius cookies er Danske Medier Research, Skindergade 7, 1159 K¿benhavn K. Databehandleren er Gemius S.A., Woloska 7, 02-675 Warszawa, Polen. Gemius Denmark ApS har adresse Dampf¾rgevej 3 st. th., 2100 K¿benhavn ¯. Hvis du har sp¿rgsmŒl til behandlingen af oplysninger og data eller ¿nsker at udnytte dine rettigheder, kan du rette henvendelse til Gemius Denmark ApS.

 

6. Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at mŒle trafikken websitet.

Du kan frav¾lge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

7. Annoncenetv¾rk

Websitet anvender f¿lgende annoncenetv¾rk:

 

8. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, k¿b eller deltagelse i en unders¿gelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, k¿n, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemf¿re det k¿b eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at st¿rre kendskab til dig og ¿vrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte unders¿gelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ¿nsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos AngelWings.dk, skal du rette henvendelse kundecenter@angelwings.dk eller telefon 82304062. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan g¿re indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

If¿lge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger computere med begr¾nset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres l¿bende for at afg¿re, om vores brugeroplysninger hŒndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverf¿rsler via internettet. Det betyder, at der kan v¾re en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, nŒr data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver sŒledes dine personlige oplysninger eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres l¿bende efterhŒnden som det formŒl, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes h¿jst i 12 mŒneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ¾ndringer i vores behandling af personoplysninger kan blive n¿dvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ¾ndre n¾rv¾rende retningslinjer for behandling af personoplysninger. G¿r vi det, retter vi selvf¿lgeligt datoen for Òsidst opdateretÓ nederst siden. I tilf¾lde af v¾sentlige ¾ndringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du if¿lge persondataloven ret til at oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henf¿res til dig. SŒfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kr¾ve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid g¿re indsigelse mod, at oplysninger om dig g¿res til genstand for behandling. Du kan ogsŒ til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedr¿rende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens ¤ 58, stk. 1.